2015. szeptember 3., csütörtök

Maybelline Colour Sensational - "The Buffs" nude rúzskollekció

A nude rúzsok virágkorukat élik, hiszen legyen szó bármilyen alkalomról, ezek a színek mindenhez és mindenkihez passzolnak. Legyen a sminkünk egyszerű vagy alkalmi, mindig megtalálhatjuk a nekünk való természetes árnyalatot.

Éppen ezért a Rimmel London Kate Moss nude kollekciója után egy talán még izgalmasabb összeállítás fog megjelenni hamarosan a DM drogériák polcain, ugyanis a Maybelline New York a Color Sensational rúzsaik között megalkotta a The Buffs nude rúzsokat.
Hát szerintem így látatlanban is első látásra szerelem, képek alapján is.

A csomagolás - szokásos szögletes, viszonylag nagy rúzstégely, ami púderrózsaszín, matt kupakot kapott, és már ezzel is abszolút nőies lett.


De ami még káprázatosabb, az az, hogy több színt tartalmaz, mint a Rimmeles kollekció, így egyrészt igazán őszi színek is lesznek benne, pl. a 2 legsötétebb árnyalat nálam tuti befutó, és a sötétebb bőrtónusúak is örömmel válogathatnak köztük. Ugyanakkor a legvilágosabb árnyalattal szerintem unikum lesznek, mert ennyire világosat még eddigi rúzsok között nem nagyon láttam.A rúzsoknak az állaga szerintem az új kollekcióikban már megszokott krémes, ragyogó finis lesz, ami kellemesen hidratálja majd az ajkakat.

Pár swatch-ot is találtam róluk, és eléggé bíztatóak.


Árat külföldi oldalon már találtam hozzájuk, ahol 7.49 USD-be kerültek, ami nagyjából 2000 Ft-os árat jelent majd nálunk.

Tekintve, hogy idén ősszel a monokróm sminkek fognak hódítani, kifinomult stílusban - ami egyetlen színt jelent a szemhéjon, de teljesen kontúrmentesen, szépen elsatírozva - ahhoz tökéletesen passzolni fognak ezek a rúzsok.
Forrás: Tom Ford
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése