Rólam

Sziasztok!

Üdvözöllek a saját, személyes blogoldalamon!

Székely Zsuzsi vagyok, sminkes, beautyblogger - aki már végzett jogászként - minden hátszél és ismeretség nélkül - csöppent bele a szépítészet világába - pusztán "szerelemből" és mert nagyon vágytam rá, hogy kipróbálhassam magam ezen a területen.
2013. november 2-án végeztem a Glamour Makeup & Hair Academy-nél, sminkesként - Sárkány Márti, a Douglas vezető sminkmesterének oltalmazó szárnyai alatt tanulhattam meg a szakma alapjait.Azóta folyamatosan dolgozom is sminkesként. Kezdőként a szakmai portfóliómat TFCD munkák eredményeiből raktam össze, majd szépen lassan, bő egy év elteltével kezdtek el megtalálni a komolyabb felkérések, együttműködő partnerek, tehetséges kollégák/kolleginák és rokonszakmában tevékenykedő szakemberek, akik közül sokakra azóta is számíthatok, és akikkel igyekszem minél többet együtt dolgozni, illetve törekedni arra, hogy segítsük is egymást ajánlásokkal vagy egy-egy közös munkával.

Immár több, mint 2 éve tevékenykedem szépítészként, és egyre jobban imádom ezt a másodikként megszerzett szakmámat, kvázi "a másik életem". Ebben teljesednek ki a kreatív energiáim, boldoggá és teljessé teszi az életem. Örülök, hogy mindig más és más feladat elé nézek és rengeteg új embert ismerhettem meg, és egy olyan területet találhattam, amelyben folyamatosan rejlik új lehetőség és van mód a fejlődésre. Igazán nőies, érdekes hivatásnak és egyben hobbynak gondolom.

A blog egy kicsit később kapott szerepet az életemben, és eleinte nagyrészt csak egy újabb felület volt a szakmai Facebook oldalamon kívül, ahol megmutathatom a munkáimat. Mostanra már egy sokszínűbb, csajosabb, trendibb, dizájnosabb platformmá formálódott, ahol én is többet adhatok magamból, és ahol interaktívabbak lehetnek azok is, akik nyomon követik a mindennapjaimat.Idén, 2015. októberében elvégeztem a Dominique Roberts Professional Makeup School-ban a Dominique Roberts Európabajnok Sminkmester által indított 5 napos intenzív orosz aqua technika kurzust.


Ez megadta nekem azt a plusz impulzust, ami új lendületet adott ehhez az amúgy is szép hivatáshoz, és végre egy olyan mesterkurzuson vehettem részt, ahol meghaladhattam önmagam és túlléptem a saját határaimon! Olyan energiákat szabadított fel bennem, amiknek a létezéséről sem tudtam, és annyira jó volt a hangulat a tanfolyam minden egyes napján, az első perctől az utolsóig, hogy biztosan vissza fogok még menni tanulni!Soha nem tartottam magam tökéletesnek, a munkáimat is mindig kritikusan figyelem, de mindig arra törekszem, hogy a maximumot nyújtsam minden egyes munka során.


Szeretem a sminkelést, számomra nem is munka, leginkább "szenvedély". Ha épp nem csinálom, hiányzik, ha pedig éppen benne vagyok, minden gondolatom ekörül forog, és folyamatosan új ötleteken töröm a fejem.

Számomra fontosak azok az értékek és az a tudás, amit a "nagyoktól", a szakma elismert tagjaitól kaphatok és tanulhatok, és emellett ugyanolyan fontos számomra, hogy én mennyiben tudok a vendégeim kedvére tenni, és örömet okozni nekik a munkám eredményével.

Az a meglátásom, hogy másoknak magabiztosságot, a "szép vagyok" érzést megadni az egyik legjobb és legnagyobb dolog a világon.

Szerencsésnek érzem magam, amiért megtaláltam azt a tevékenységet, amelyben kiteljesedhetek, amiben igazán kinyílhatok, és ami nem csak nekem szerez örömet, hanem általa rengeteg pluszt adhatok hozzá mások életéhez és a személyes sikereikhez is. Az a tapasztalatom, hogy mindez megtérül, és ezek a jó energiák rám is visszahatnak.

Kívánom mindenkinek, hogy legyen része ilyen jó élményekben, amelyeket eddig én is megtapasztaltam, és amelyekből reményeim szerint még rengeteg vár rám!

Ha szeretnél TE is részese lenni a makeup & beauty világának, megismerni és megmutatni egy új oldalad a világnak, várlak szeretettel! Legyen szó sminkről, egyéni sminkoktatásról, tanácsadásról vagy egyéb felkérésről, fordulhatsz hozzám bizalommal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése