2015. augusztus 8., szombat

PUPA Soft & Wild Collection 2015 Autumn



Ahogy a többi márka is behozott őszre egy-egy új szortimentet, a Pupa Milano kínálatából sem hiányozhat egy ütős 2015. évi őszi kollekció.
 Így a Soft & Wild új szortimentjével abszolút biztosra mentek, hiszen a lágy pasztellek biztosan elnyerik a visszafogottabb stílust kedvelők szívét és tetszését, a vadabb, erőteljesebb színek és az állatminták pedig a bevállalósabb vagy a különlegességeket kedvelő hölgyekét. Egy biztos: jól kihasználható alapdarabokról van szó, hiszen ilyen színeket - akár rúzsokban, akár szemfestékekben gondolkodunk - minden alap sminkkészletnek tartalmaznia kell.











A példa kedvéért: a körömlakkokból még a sima lakkok is ilyen szépen mutatnak... Hát még akkor az új kollekció géllakk hatású körömlakkjai!


Pupa üzletet találtok pl. a Westendben és a Mammutban is. Nálunk külön üzletei vannak a márkának, Olaszországban viszont a drogériák polcain lehet őket megtalállni, ott külön állványuk van - mint itthon pl. a Catrice, Essence, Astor, L'oreal, Maybelline, Rimmel...stb. márkáknak.
Annyibannem tartom szerencsésnek a külön üzletet,hogy a Westendben pl. pont a MAC mellé kerültek be, ami erős konkurencia és a kettő azért nem ugyanaz a kategória, illetve így csak meghatározott, jóval kevesebb helyen elérhetőek, mintha egy drogéria hálózatához igazodnának.

Nektek mi a véleményetek? Gyakrabban vennétek Pupa termékeket, ha a kedvenc drogériátokban is lenne?





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése