2015. augusztus 7., péntek

KIKO Rebel Romantic Collection 2015 Fall-Winter



A KIKO az idei kollekcióval igencsak kitett magáért. Gyönyörűek és nőiesek a színek, a rózsaarany szinte minden egyes terméken jelen van és ez teszi igazán látványossá és luxus érzetűvé a kollekciót.

Megtalálhatjuk benne az ősz színeit, a "kedvenc" árnyalatokat, melyek minden szemszínhez, arcformához és bőrtónushoz passzolnak, benne vannak a kontúrozás kellékei, illetve a 2015-ös sminktrendjének megfelelően a "strobing" technika alapfelszerelését is megtaláljuk - a Glowing Potion személyében :)







A bronzosítók dizájnja nekem kicsit a Charlotte Tilbury vonalat idézi, de tény, hogy gyönyörű árnyalatok és a termékek textúrája, mintázata is lenyűgöző. Azt gondolom, hogy ebben a limitált kiadásban minden szépség iránt elkötelezett nő megtalálja a neki való termékeket!


Nekem a kontúrozáshoz készült ceruzák, a kis rózsaarany neszeszer, a szájkontúr ceruzák és a rúzsok a kedvenceim. A Glowing Potion-t is szívesen kipróbálnám, és szerintem a 4-es szemhéjfestékek is tökéletes árnyalatokban készültek el - én amúgy is imádom ezeket a színeket használni, főként matt verzióban!

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése