2015. augusztus 18., kedd

KIKO Milano 502-es Pearly Mexican Pink körömlakk



Ennek a körömlakknak története van.

Történt ugyanis, hogy kolléganőmék Milánóba készültek. Igen ám, de szerettek volna olyan képeket/szelfiket, melyeken nem csak a fejük látszik majd, így szelfibot kölcsön kérése zajlott... én felajánlottam, hogy odaadom az enyémet. A szelfibot jó szolgálatot tett, megjárta Milanót, és másodmagával, e gyönyörű lakkal tért vissza hozzám - kvázi "jó tett helyébe jót várj" alapon.

Így láthattok most erről a csodaszép lakkról egy rövid de velős tesztbejegyzést. A körömlakkot pedig köszönöm szépen ezúton is! :)







Első ránézésre egy sima ciklámen lakk, viszont jobban megvizsgálva csodaszép rózsaszínes-lilás apró csillámok teszik különlegessé, amitől már egyáltalán nem lesz hétköznapi és egyszerű, sokkal inkább fennséges és tündérkirálylányos. :)
Tartósságát tekintve is kiváló, mert már a 4. napja bírja a körmeimen, minimális kopással a körömvégnél. A tapasztalatom az, hogy a csillámos lakkok egyébként is tartósabbak, "ragaszkodóbbak" a szimplább társaiknál.
Én nagyon csípem a rózsaszínes árnyalatokat, így ez is hamar az egyik kedvencemmé vált. De nem is szaporítom tovább a szót, mert a képek sokkal beszédesebbek.
A KIKO 502-es "Pearly Mexican Pink" árnyalatú lakkját ITT tudjátok beszerezni - 2.5 euróért, ami szerintem szuper ár. Az oldalon le kell görgetni a színlistát, és ott direktben ki tudjátok választani az 502-es színt. Senkit ne tévesszen meg, hogy a weboldalon sokkal lilásabb túnusúnak fog tűnni a színmintán, mint amilyen valójában.
A képeken én 2 rétegben vittem fel, de 1 rétegben is nagyon jól fed.















Ha pedig a külföldi rendelésre adjátok a fejeteket, akkor nem csak a körömlakkot érdemes megnézni és lecsapni rá, hanem akkor a Rebel Romantic kollekció darabjaiból is illik beújítani néhányat, mert csodaszép és hasznos sminktermékek kerültek a kínálatba - és az árakkal sem szálltak el.
Hajrá csajok! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése