2015. augusztus 21., péntek

HEAN Electric Rouge ajakrúzs és Pink Drink szájfény


Ma két HEAN terméket szeretnék bemutatni nektek, mindkét terméktől rózsaszínben látjátok majd a világot! ;) Az egyik egy rúzs, a másik egy szájfény. És garantálom, hogy a bejegyzés végén azt mondjátok majd magatoknak: Igen, ez nekem kell! :)







I.  HEAN Vitamin Cocktail 330-as Electric Rouge árnyalatú rózsaszín rúzs

Nagyon szép a rúzs csomagolása - elegáns, letisztult. A rúzson már kibontáskor is látszik, hogy szép élénk a színe és krémes a fénye, és használatkor is ugyanígy érezhető, hogy nagyon finom krémes az állaga, könnyű felvinni az ajkakra akár közvetlenül, akár ajakecsettel használva. Nagyon jó érzés, hogy ápolja és hidratálja az ajkakat, emiatt kellemes viselni. Ivásnál kevésbé kopik, étkezésnél jobban - de ugyanúgy, mint bármelyik másik rúzs. Egyenletesen kopik, korrigálása a krémes állag miatt nagyon egyszerű.
Szerintem sok high-end kategóriás termék hasonló árnyalatát kenterbe veri - az ára pedig töredéke azoknak.








A rúzst sminkkel együtt is megmutatom, hogy összképileg is lássátok, hogy is mutat viselés közben:







II.  HEAN 3D Effects Colour Obsession 52-es Pink Drink árnyalatú szájfény
(a képeken az előbbiekben bemutatott 330-as Electric Rouge rúzzsal együtt, arra felkenve viselem - így ajánlom leginkább az optimális színhatás elérése érdekében
A szájfény önmagában is intenzív, de ahhoz többször kell rétegezni, rúzzsal együtt tovább tudjuk majd élvezni és használni a terméket, mert kevesebb anyaghasználattal is szép színmélységet érhetünk el)
A szájfény árnyalata attól függően változhat, hogy önmagában, vagy más árnyalatú rúzsokkal használjátok, illetve mindenkinek más a saját bőrtónusa, így az ajkak pigmentáltsága is, így másként mutat minden ajkakra való termék világosabb, kevesebb pigmentet tartalmazó ajkakon, illetve sötétebb ajakszínre felkenve is.

Igyekeztem többféle fénynél befotózni, hogy jól lássátok a tónusokat.
Sem a rúzs, sem a szájfény fotói nincsenek photoshop-pal utómunkázva, és filter sincs rajtuk. Csak telefonnal, vakuval vagy anélkül készült képeket láthattok.













Itt pedig sminkkel együtt is láthatjátok:





Ezt a 2 terméket (rúzs + szájfény) használtam ennél a sminknél is, ami egy aqua technikával készült smink volt a 2015-ös Fashion Stars on the Runway-re:



Illetve ehhez a tavaszi, vintage hangulú fotózásunkhoz is használtam a szájfényt - egy világosabb babarózsaszín rúzzsal:



A HEAN közvetlenül csak a szépítész szakma felé értékesít, de ha szeretnétek kipróbálni a fenti termékeket, rajtam keresztül hozzá tudtok jutni! Írjatok nekem nyugodtan, küldök nektek árlistát is és rendeléssel kapcsolatos információkat is:
legalmakeup@gmail.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése