2014. november 16., vasárnap

Beauty Forum 2014. november 8-9. - első Beauty kiállításom

Sziasztok Szépségek!

Idén november 8-9. a Beauty szakkiállítás és vásár 2 csodás napja volt. 


Ebben az évben jártam ott először, és egészen különleges módon, hiszen nem csak szakmában jártas látogatóként mehettem oda, hanem egyenesen az egyik legdinamikusabban fejlődő sminkmárka, a HEAN képviseletében, az ő standjuknál sminkesként vehettem részt a rendezvényen.



Amikor időm engedte, természetesen én is körülnéztem, hogy milyen újdonságok, kezelések, új készítmények, új technikák vannak a szépítész szakmában. Nagyon színvonalas volt a rendezvény, és közben a folyamatos előadások, bemutatók, show-k és versenyek is. Az idei sminkverseny témája az Arany '20-as évek volt, melynek apropóján nekünk is készült közös munkánk ebben a témában (versenyen kívül).




Találtam is magamnak új kedvenc kozmetikumokat, melyből 1-2 igencsak kezd a szívemhez nőni a tesztelés során, amit nemrég kezdtem el. A terméktesztekről majd egy külön bejegyzésben számolok be nektek, mivel napról napra bővülnek a tesztelés során szerzett tapasztalatok.



A 2 nap alatt rengeteg új tapasztalat, élmény és ismeretség született, sok gyakorlás is volt, hiszen a HEAN nem csak kifejezetten a rendezvényre szóló kedvezménnyel kedveskedett az érdeklődőknek, hanem 5000 Ft feletti vásárlás esetén tőlem egy ajándék sminket is kaphattak a kedves vásárlók :)

A visszajelzések alapján elégedettek voltak velünk, a kiszolgálással, a tanácsadással, a termékek minőségével és az ajándék sminkek által biztosított látvánnyal is - ami számomra igazi elismerés és büszkeség, igazán örülök, hogy ott lehettem.

Külön dicsérettel illettek minket azért, amiért gondosan ügyeltünk arra, hogy mind a márkaképviselet tagjai, mind pedig hostess lányaink professzionális HEAN makeup-ban, tökéletes összhangban tündököltek mindkét napon, méltó módon képviselve a márka értékeit és minőségét. Arról nem is beszélve, hogy szerintem az egyik legvidámabb stand a miénk volt :)












Külön öröm volt számomra, hogy a HEAN-nal közös munka eredményeként megalkotott sminkkatalógus is - melyre külön bejegyzést is áldozok majd - a Beauty-n debütált először, illetve ennek képei és a belőlük készített reklámanyagok és poszterek díszítették a standot. Erre igazán büszke vagyok, hiszen szerintem egészen egyedülálló volt, hogy a katalógus címlapján szereplő modellünk, Anna, illetve én, aki a sminkjét - sok egyéb, katalógusban szereplő smink mellett - készítettem, egyszerre lehettünk ott a Beauty-n, ezzel is reprezentálva azt, hogy ez a márka valós, a termékek minősége szemmel látható, érezhető, tapintható, kipróbálható, és nem csak a jól megszerkesztett fotók adják el termékeket, hanem a HEAN sminktermékei révén bárki belebújhat egy modell bőrébe, és olyan külsőt varázsolhat magának akár egy egyszerű hétköznapon is, mintha egy katalógusból lépett volna ki.
A szép külső, és az ápolt bőr tehát nem luxus többé, hanem bárki számára elérhető. Igazi mindennapos "selfness" kényeztetés :)




Összességében egy szuper rendezvény volt, szakmai szempontból is elégedett voltam. Egy rövid időre átnéztünk ugyan a profi csarnokból a lakossági részre is, de őszintén szólva attól annyira nem voltam elragadtatva. Úgy vélem, hogy a szakmai csarnokban tényleg a szakmáról, a profizmusról, és a bemutatókról szólt minden, termékdömping és igazi tobzódás. Megtisztelő volt, hogy ott lehettem egy ilyen szuper csapat részeként! Köszönöm! Legközelebb is számíthattok rám! :)


LEGAL MAKEUP
Székely Zsuzsi sminkes
30/757-0265




1 megjegyzés:

  1. Köszönjük, hogy kint voltál standunkon és csapatunkat erősítetted! Külön köszönet a szép sminkekért és a látogatóknak nyújtott tanácsokért! Bízunk benne, hogy folyamatos tagja leszel csapatunknak és a jövőben is számítunk rád!

    VálaszTörlés