2015. augusztus 3., hétfő

MAC Sized to Go Collection


Az utazóméret sok esetben megkönnyíti az életünket - akár csak magunkat sminkeljük, akár szakemberként foglalkozunk sminkeléssel. Egyrészt a kis méretnek megfelelően alkalmasak a termékek:
- kipróbálásra - mielőtt még egy teljes kiszerelésű termékre beruháznánk
- utazásnál nagyon praktikus, hogy a csomagunkban nem foglalnak sok helyet, nem nyomnak sokat súlyban és annyi időre pont elegendőek, amíg távol vagyunk
- illetve sminkeseknél vendégajándéknak is megfelelőek egy-egy nevesebb alkalommal (pl. esküvő, tanfolyam, visszatérő törzsvendég esetén)
Gyönyörű termékeket találunk a MAC Sized to Go kollekciójában, és olyan alapdarabok is belekerültek, melyek a márka "best of"-jai, és az alapvető napi rutin és arcápolás kellékei közé sorolhatóak.
Szerintem tökéletesek ezek a méretek arra, hogy megtapasztalhassuk, kipróbálhassuk, hogy mi a különbség egy hagyományos drogériás termék és egy nívósabb (és ezáltal magasabb árkategóriájú) termék között.

De nézzünk is bele, hogy mik tartoznak ebbe a kollekcióba:







Számomra külön öröm, hogy a Fix+ spray is bekerült ebbe az utazó méretes kollekcióba, mert nagyon régi vágyam, hogy kipróbáljam és élesben is bevethessem. Így hamarosan majd erről szóló tesztbejegyzéssel, összehasonlítással, és MAC wishlist-tel is jövök!

Ti mit próbálnátok ki legszívesebben a Sized to Go kollekcióból? Mit vinnétek magatokkal egy nyaralásra, utazásra?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése