2015. augusztus 3., hétfő

MAC The Matte Lip Collection



Sziasztok Szépségeim!


A Beauty/Makeup fanatikusoknak bizonyára nem újdonság, hogy a MAC július végétől új rúzskollekcióval jelentkezik, mely 9 állandó és gyönyörű árnyalattal gazdagítja a matt rúzsok eddigi kínálatát. A márkának számos remek terméke van, mégis a matt rúzsok hada az, ami igazán ikonikussá és méltán népszerűvé tette őket, és amelyek szinte sosem okoznak csalódást.




Őszinte leszek, nekem még egyetlen MAC rúzsom sincs... igen, sminkes létemre!!!
Ennek ellenére volt már alkalmam vele dolgozni egy divatbemutatón, tehát halvány fogalmam azért van arról, hogy milyen is e termékek minősége és tartóssága.



Azonban ami miatt középpontba kerültek nálam az idei kollekciók, az az, hogy egyszerűen nem tudom róluk levenni a szemem és késztetést érzek arra, hogy kipróbáljam őket. Konkrétan mindet, akármelyiket, bármelyiket :) :)


A 9 új árnyalat, melyek bekerülnek az állandó matt rúzsok közé a következők:
- Matte Royal (mélykék)
- Antique Velvet (intenzív barna)
- Stone (tompa szürkés barna)
- Persistence (barackos fahéj)
- Whirl (piszkos rózsa)
- Naturally Transformed (tompa arany bézs)
- Tropic Tonic (élénk korall)
- Men Love Mystery (levendula lila)
- D For Danger (téglavörös)










Nálam a Runway hit, az All Fired Up, a D for Danger, a Please Me és a Pink Pigeon a kdvenc. De extrém vonalon a Matte Royal is izgat... A Stone pedig szerintem egy tipikus "Kylie Jenner" szín :)

És akármennyire is drágák ezek a rúzsok, egy dolog miatt fontos, hogy legalább lássátok: a MAC vezető sminkmárka, és mint sok más high-end brand, ők diktálják a trendeket és mindenki őket másolja. Tény és való, hogy ez a márka stílust teremt szezonról szezonra a divat- és a sminkvilágban! 



Nektek melyik árnyalat tetszik leginkább? Milyen MAC termék a kedvencetek/melyik rúzst viselitek leggyakrabban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése