2015. augusztus 20., csütörtök

HEAN I love Hean 807 körömlakk

Ebben a bejegyzésben a HEAN "I love Hean" körömlakk kollekciójából a 807-es árnyalatú körömlakkról lesz szó.
Nálam már sok HEAN terméket láthattatok, de kevesen tudják, hogy a cég nem csak sminktermékeket, hanem pl. körömlakkokat is gyárt - nem is akármilyen minőségben.




 Természetes fényben egy gyönyörű rózsaszín, pink lakkot látunk. A textúra egyszerűen csodás, nagyon jól terül a körmökön, sűrű az állaga, így - hiszitek vagy sem - ezt a fedést 1 réteggel lehet elérni!


Erősebb fény, napsütés vagy vaku hatására azonban megcsillan a körömlakk gyöngyházas tónusa is, amely összetevőtől sokkal tartósabb is lesz. Amikor legutóbb használtam a lakkot, 1 hétig fent volt a körmeimen. Úgyhogy, ha csak meg nem unjátok vagy meg nem sérül, bírja a strapát.



Nagyon kis cuki az üvege is :) És kicsi a bors, de erős - hiszen ugyan az űrtartalma csak 6 ml, viszont 1 rétegben tökéletesen fed, így elég sokáig használható. Viszont a sűrű állaga miatt ne hagyjátok sokáig nyitva az üveget, és vegyetek egy külön erre a célre készített körömlakhígítót (pl. a Dm-ben is lehet kapni), mert a lakk kiszáradhat, azonban kis odafigyeléssel nagyon sokáig tudjátok használni és gyönyörködni benne.











Hogy tetszik nektek ez a lakk?

Ha kipróbálnátok, rendeléshez keressetek meg e-mailben:
legalmakeup@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése