2014. április 30., szerda

III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus - Legal Makeup & HEAN

Sziasztok Szépségek!

Sajnos az ADEN lány versenyt ugyan nem sikerült megnyernem, azonban mivel már rég aktualizáltam a Legal Makeup, azaz a sminkes pályafutásom eseményeit, jövök még nektek pár bejegyzéssel, melyet gyorsan igyekszem is pótolni :)

Elsőként némi beszámoló az ALVEOLA Kft. által rendezett III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszusról.
A HEAN márka, akikkel újabban kezdünk egyre többet és egyre jobban együttműködni, kiállítóként volt jelen a Kongresszuson, és én voltam a márka sminkese a nagy napon :)

Maga a rendezvény nem volt túl nagy, volt viszont több érdekes előadás is, és a kozmetikumaink iránt is nagy volt az érdeklődés, sokan vásároltak nálunk.
Azt gondolom, hogy a termékek kiemelkedően jó minősége és az alacsony árak mindenkit kellőképpen meggyőztek :)

Az egyik ügyvezető hölgyet is sminkelhettem, egy olyan cégtől, akik nagyértékű nyereményekkel és kozmetikai gépekkel támogatták a kongresszus sikerét. Nagy örömömre szolgált, hogy ahhoz, hogy a legszebb külsővel állhasson színpadra a nyeremények átadásakor, engem bízott meg :)

Ismerősökkel is összefutottam, egy korábbi ALVEOLA-s képzés (melyen részt vettem) trénere is tartott aznap bemutatót, és megtisztelő volt, hogy többször is odajött hozzám beszélgetni, érdeklődni és bíztatni :) Igazán jó kis nap volt!

Minden elismerésem a márkaképviseletnek, Andrásnak és Tündinek, mert lelkiismeretesen dolgoznak, tudatosan marketingelik a márkát és okosan csinálják ezt az üzletet. Mindemellett nagyon jó emberek, és igazán jól érzem magam, hogy ilyen családias légkörben lehetünk együtt, mikor dolgozunk!
Szandrának is köszönet az aznapi tevékeny segítségért, Mariannak pedig azért, hogy rajta, mint gyönyörű modellen mutathattuk be, mit is tudnak a termékek!

Teszek fel néhány képet nektek! :) Fogadjátok szeretettel!

A HEAN hölgykoszorú

András és Tündi, a HEAN képviselői
 

Mariann, gyönyörű modellünk

Szandrával

Mariannal közös képünk

Blog (kattints az azonnali megnyitásért): Legal MakeUp Blog
Facebook (kattints a direkt linkhez): Legal MakeUp

Instagram: legalmakeup
YouTube: Legal Makeup
We Heart It: legalmakeup
E-mail (kattints a közvetlen levélíráshoz): legalmakeup@gmail.com

2 megjegyzés:

  1. Mi is köszönjük munkádat és örülünk, hogy te is a csapatunkat erősíted! Reméljük, hogy a jövőben is sok helyen lehetünk együtt és termékeinket egyre nagyobb körben megismerhetik és megelégedésel használhatják Magyarországon is! HEAN Make Up

    VálaszTörlés