2014. március 9., vasárnap

ADEN lány jelentkezés 2014 - Legal Makeup

Sziasztok!

Nagyjából a jelentkezés utolsó napján hoztam össze az ADEN-lány versenyre a videómat. Egyelőre még nem jött visszajelzés, hogy sikerült-e a regisztráció, vagy sem. Bízom benne, hogy tetszik majd nektek és az értékelő bizottságnak is. :)

Még eddig sosem jelentkeztem ilyen versenyre, így nézzétek el nekem, hogy némileg béna vagyok ilyen típusú videók készítésében, illetve még a vágásban sincs túl nagy tapasztalatom... számomra az volt a legnehezebb, hogy a mondandóm beleférjen másfél percbe. Úgyhogy azt tervezem, hogy amint eldől, hogy a versenyben részt vehetek-e és tovább juthatok-e, majd kiteszem a teljes verziót is, amit készítettem, ugyanis abban van pár olyan személyes gondolat, amit szeretnék veletek és másokkal megosztani, mert leginkább abból derülne ki, hogy mit is szeretnék a jövőben elérni, és azok a részek tudnák átadni leginkább a szakma iránti alázatot, a sminkelés iránti szeretetemet, amiket sajnos elhagyni kényszerültem a kisfilmből az időkorlát miatt.
Viszont az első benyomáshoz valószínűleg másfél perc is elég - talán még kevesebb is :) Ezen felül ajánlom figyelmetekbe a Facebook oldalam is, mivel már 181 lájkolónál tartunk, és a 200. lájkolónak garantált ajándékot küldök! Így ha tehetitek, lájkoljátok az oldalt, és osszátok meg minél többen! Köszönöm! :)
https://www.facebook.com/LegalMakeup

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése