2014. február 8., szombat

Az elmúlt néhány hét történései - munkáim és makeup hírek




Sziasztok!

Mostanában kevesebb időm volt a Legal Makeup Facebook oldalát és a Blog oldalát összehangolni, így most gyorsan össze is foglalnám nektek, hogy az utóbbi időben mire volt érdemes felkapni a fejünket a Makeup Világ történései között, illetve hogy milyen munkáim voltak az utóbbi időben :)

1) A Szépségbolt webáruházban az Art Deco egyes termékei 50% (!!!) kedvezménnyel kaphatóak! 


2) Beleszerelmesedtem a BH Cosmetics sminktermékeibe. Gyönyörű színek, praktikus paletták, és együtt tálalva nagyon bejövős :)

3) Megtanulhattuk, hogyan kell ombre szájat varázsolni:



4) Megérkezett a Douglas-ba a februári Box of Beauty!

Nézzétek meg, milyen termékek is lesznek benne pontosan:




5) A Legal Makeup Facebook oldala elérte a 100 Like-ot! A 100. lájkolót meg is ajándékoztam. Jövő héten meg is kapja a meglepetés ajándékot, remélem tetszeni fog neki :)
És mivel ennyire lelkesek vagytok, és azóta már 128 like-nál tartunk az oldalon, elhatároztam, hogy minden 100. tetszikelő kap majd valamilyen ajándékot! Úgyhogy Like-ra és megosztásra fel, nehogy lemaradj valami fontos infóról :)
6) Megjelent a Lancome 2014 tavaszi French Ballerine kollekciója - csodálatos és rabul ejtő! Nektek hogy tetszik?


7) Az ADEN webshopjában egész hónapban 1-et fizet, 2-t kap akció van - Glam & Glitz körömlakk kollekcióra; Volume dúsító szempillaspirálra; csillámporokra és pigmentporokra!



8) Egy remek csapattal elkészítettünk egy jótékonysági célú naptárat, az abba kerülő fotósorozatot, ahol én voltam a sminkes team egyik tagja! Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy bekerülhettem ebbe a nemes célú projektbe, és bízom benne, hogy nagy sikere lesz a naptárunknak, ugyanis a befolyt összeg a daganatos és leukémiás beteg gyerekek javára lesz átadva - személyesen, hogy biztosan oda kerülhessen, ahová szántuk!



További fotók és részletes információk egy külön bejegyzésben várhatóak!


9) A MAC ÁLLANDÓ AKCIÓJA: ha visszavisztek 6 darab üres Back 2 MAC terméket a MAC üzletekbe, akkor választhattok egy rúzst, az állandó kollekcióból!

10) Olyan témában is volt szerencsém sminkelni, amiben eddig még nem. Ugyanis Goth-Viktoriánus stílusban készítettünk képeket egy hete, és úgy érzem, egészen jól sikerült - annak ellenére, hogy alapvetően az ennyire elvont témák nem állnak közel hozzám.
A kedvenc fotóim és a beszámoló majd külön bejegyzésben szerepel!


Blog (kattints az azonnali megnyitásért): Legal MakeUp Blog
Facebook (kattints a direkt linkhez): Legal MakeUp
Instagram: legalmakeup
E-mail (kattints a közvetlen levélíráshoz): legalmakeup@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése