2014. január 6., hétfő

Douglas 20+5% kedvezmény! Letölthető kupon!

Sziasztok!

Itt az új 2014-es év és az év eleji leárazások ideje. Ennek mi nők felettébb örülünk, főleg ha 25%-nyi kedvezmény a tét! Éppen ezért nem akarlak titeket sem megfosztani attól a lehetőségtől, hogy a letölthető és nyomtatható kuponnal ezt a discount-ot már MA igénybe vegyétek :)
 


Az akció ideje alatt az Ahava, Burberry, Lanvin, Jimmy Choo, Montblanc, Boucheron, Balmain, Van Cleef & Arpels, Paul Smith, Heidi Klum, Lancôme, Biotherm, Yves Saint Laurent, Diesel, Ondes, Himalaya Herbals, Sensai, Jean Paul Gaultier, Ferragamo, Azzaro, Clarins, Swarovski, Bourjois, Guerlain, Estée Lauder, Helia-D, Lee Stafford, Toni&Guy, Sunfleur, Clinique, Paco Rabanne, Carolina Herrera, Nina Ricci, Valentino, Police, Beyu, Artdeco, Pink Sugar, Gilette, Shiseido, Collistar, Dsquared, Moschino, Trussardi, Douglas Beauty System, Douglas Nails, Douglas Absolute Nails márkák megjelölt termékei 20+5%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a kedvezményre jogosító kupon felmutatásával. A + 5% kedvezmény a Douglas törzsvásárlói kártya felmutatásával érvényes.


 
Irány a Douglas! Vigyázat, az akció csak 2014. január 26-ig és a készlet erejéig tart!
A kupont letölthetitek ebből a bejegyzésből a második képre kattintva ("Kép mentése másként"), illetve a Douglas oldaláról vagy közvetlenül
INNEN!

Ne felejtsétek otthon a törzsvásárlói kártyátokat sem!


Blog (kattints az azonnali megnyitásért): Legal MakeUp Blog
Facebook (kattints a direkt linkhez): Legal MakeUp
Instagram: legalmakeup
E-mail (kattints a közvetlen levélíráshoz): legalmakeup@gmail.com
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése